Šport > Nogomet
6671 ogledov

Zahović ima na mizi ponudbo za Zahovića

Luka Zahović
Športni direktor Maribora Zlatko Zahović naj bi imel ponudbo za sina.

Triindvajsetletni Luka Zahović je bil v zadnjih dveh sezonah najboljši strelec v najmočnejši slovenski ligi, že v preteklosti pa se je zanj zanimalo kar nekaj klubov. Tokrat se je za napadalca Maribora ogrel Lecce, ki si je v tej sezoni zagotovil preboj v Serie A.

Po poročanju italijanskih medijev je Zahović prva tarča novega italijanskega prvoligaša, za njegov nakup pa naj bi pripravili tri milijone evrov. "Delegacija Lecceja bo kmalu odpotovala v Slovenijo," so še zapisali na strani tuttomercatoweb.com.

Novi slovenski državni prvaki bi z omenjeno trimilijonsko odškodnino celo prišli do rekordnega prestopa v zgodovini vijoličastega kluba. Jan Mlakar je v zimskem prestopnem roku sicer za podobno vsoto podpisal za angleškega premierligaša Brighton, vendar so morali pri Mariboru polovico zneska po pogodbi nakazati še enemu vijoličastemu klubu. Prejšnji lastnik napadalca je bila namreč Fiorentina.

Za Lecce je v preteklosti sicer igral tudi nekdanji slovenski reprezentant Sebastjan Cimirotić.

Komentarjev 4
  • Avatar Termiolla
    Termiolla 01:22 06.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • BOPO777 14:10 05.junij 2019.

    Ta razvajen mulc, je dal veliko golov za MB, že samo zato si ne zasluži pljuvanja na igre ki jih je pokazal. Vsak napadalec pa ima tudi križna obdobja. Zato Luka če boš prestopil, veliko golov in nič poškodb ti želim.

  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 13:41 05.junij 2019.

    ta razvajen mulc nima šans nikjer, ker nikjer ga ne bodo tako tišali v moštvo kot v Mariboru.....