Šport > Nogomet
65 ogledov

Zahović na pomoč KK Partizan

zahovič maribor Borna Filić/PIXSELL
Športni direktor nogometašev Maribora Zlatko Zahović kot nekdanji igralec Partizana ni imun na finančne težave beograjskega košarkarskega velikana.

Košarkarski klub Partizan se že nekaj časa ukvarja s finančnimi težavami in v zadnjih dneh so navijači začeli zbirati sredstva za rešitev kluba. Odzval se je tudi Zlatko Zahović, nekdanji nogometaš Partizana, ki je že več let uspešen športni direktor Maribora.

Zahović je že večkrat bodril črno-bele na tribunah, varovancem Duška Vujoševića pa je zdaj obljubil tudi bolj konkretno pomoč. "Neprijetno mi je, ker javno govorim o svoji nameri. Verjel sem, da to ne bo prišlo do novinarjev, ker nimam potrebe, da se izpostavljam na ta način. Toda če bo moja poteza res sprožila domino efekt, kot mi pravite, potem lahko potrdim vaša poročanja," je dejal Zahović in apeliral za pomoč Partizanu.

"Da, pridružil sem se akciji navijačev. Kjerkoli živimo in karkoli delamo, vsi 'grobarji' smo dolžni priskočiti na pomoč našim košarkašem, ko nas najbolj potrebujejo. Vsak po svojih zmožnostih. Da tudi na ta način pokažemo ljubezen in predanost klubu. In hvaležnost za vse lepe trenutke," je dodal Zahović.

"Imam to srečo, da je večina mojih prijateljev 'grobarjev'. Nič manj niso privrženi črno-belim kot jaz. Zbrali se bomo v skupni akciji in pomagali Partizanu. Korak za korakom in navijači bomo sanirali te štiri milijone dolga," je zaključil nekdanji slovenski reprezentant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.