Šport > Nogomet
27 ogledov

Zaspal ali pozabil vzeti inzulin?

boris vukčević nesreča
1/4
EPA
Nogometaš Hoffenheima Boris Vukčević, ki se je včeraj hudo poškodoval v prometni nesreči, je prestal operacijo in je trenutno v umetni komi. Nekateri mediji navajajo, da ni vzel inzulina in zato izgubil nadzor na avtomobilom.

Hrvaški nogometaš v dresu nemškega Hoffenheima je prestal tri ure dolgo operacijo in je trenutno v umetni komi. Po podatkih policije naj bi Vukčević najverjetneje zaspal za volanom, čeprav nekateri mediji trdijo, da nogometaš ni vzel inzulina in je zato izgubil oblast nad avtomobilom. Tiskovni predstavnik nemškega kluba je razkril, da je stanje nogometaša še vedno kritično, čeprav že kaže določene znake stabilnosti. Zdravniki za zdaj ne želijo dajati nobenih napovedi. Trener ekipe Andreas Müller je dodal, da je atmosfera v klubu grozna, saj so nogometaši v šoku. Vukčevićevi starši so klubu že sporočili, naj igrajo za njihovega Borisa. ''Boris je velik borec. Vem, da se bo boril in mi se bomo borili za njega,'' je povedal trener.

Sladkorni bolnik

Policija še vedno poskuša ugotoviti razloge za nesrečo. Ugotovili so, da je Vukčević vozil s hitrostjo 76km/h (omejitev je 70km/h), na sedežu vozila pa so našli inzulin. Nogometaš namreč boleha za blažjo obliko sladkorne bolezni.

Podpora nogometašev

''Molimo za Vukčevića. Drži se, vsi smo s tabo,'' je na twitterju zapisal Jerome Boateng, nogometaš Bayerna.

''Upam, da bo z njim vse vredu. V šoku sem. Boris, drži se. Moje misli s tabo,'' je zapisal Džeko.

''Atmosfera na treningu še nikoli ni bila slabša. Celotna ekipa je v šoku,'' je dodal Tobias Weiss.

Komentarjev 1
  • rogg 22:10 29.september 2012.

    76 km??? Razbitine kažejo drugače??? Mislim, da je bilo veliko več....