Šport > Nogomet
11514 ogledov

Zastava LGBT povzročila nerede, steklenica v vročo tiskovno predstavnico

Vladan Milojević Tatjana Šajković Twitter
Po obračunu med švicarskimi in srbskimi prvaki je bilo vroče na in ob igrišču.

Nogometaši Young Boys so sinoči na prvi tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov v Bernu remizirali z beograjsko Crveno zvezdo (2:2), domači navijači pa niso bili zadovoljni z razpletom tekme.

Liga prvakov splošna Liga prvakov Šport Dinamo in Crvena zvezda na pragu raja

A do prvih incidentov je prišlo že pred tekmo, ko so napadli več sto navijačev Crvene zvezde na poti do stadiona, nekaj je bilo poškodovanih.

Policija je morala uporabiti opozorilne strele, da je preprečila še hujši pretep, so danes sporočili iz kantonske policije. Pet oseb je bilo poškodovanih, tri so končale za zapahi.

Delije Bern Video Šport Streli policije in razkrito žensko oprsje - Delije v Bernu

Tudi po tekmi je prišlo do incidentov. Takoj po dvoboju je tiskovno predstavnico beograjskega kluba Tatjano Šajković zadela steklenica. Šajkovićeva je bila na poti proti mešani coni, ko jo je v roko zadela steklenica, ki je priletela s tribun navijačev Young Boys. 

Kot so sporočili iz Crvene zveze, k sreči tiskovna predstavnica ni resneje poškodovana. Napeto je bilo tudi zunaj stadiona, policija je imela veliko dela pozno v noč.

Že pri vstopu navijačev beograjskega kluba na stadion je zasegla številne palice, pirotehnična sredstva in tudi ponarejene vstopnice. Po navedbah agencije Keystone-SDA pa so nogometni huligani na poti s stadiona vrgli polno pločevinko piva v nek lokal, ker naj bi jih zmotila mavrična zastava skupnosti LGTB.

Ivana Knöll Foto Šport Lani priljubljena tarča fotografov, zdaj skoraj povsem razgaljena
Komentarjev 3
  • Ludvik Miholic 20:41 22.avgust 2019.

    in kaj je drzava slovenije dobila da je med prvimi priznala eno najhujsi drzav na svetu kde prevladuje najvecja mafija in prekupcevalcev narkotike po priznanju kosove imamo v sloveniji na pritek mamila in se povrhu poslanci jih dobijo zastonj samo ...prikaži več poglejte koliko kosovarcev je v sloveniji in scem se bavijo

  • Avatar vec
    vec 12:55 22.avgust 2019.

    fegerska zastava ni povzročila ničesar, je čisto postranska zgodba, nekdo je zafukal pikno piva v lokal kjer je bila izobešena fag zsatava, ampak to je blo na koncu dneva. Navijači ki so napadli zvezdaše pa so kosovarji ki jih je ...prikaži večje tam več kot na kosova OVK dela s polno paro.