Šport > Nogomet
2789 ogledov

Zato so mu odrezali genitalije in ga skorajda obglavili

Daniel Correa Freitas Reševalni pas/Twitter
Na dan prihaja še več podrobnosti brutalnega umora mladega brazilskega nogometaša.

Brazilski poslovnež Edson Brittes Jr. (38) je prevzel odgovornost za umor 24-letnega vezista Sao Paula Daniela Correo Freitasa, ki so ga pred dnevi našli v grmovju ob cesti.

Nogometašu so storilci odrezali genitalije in ga skorajda obglavili.

sveča plamen Grozljivo Šport Nogometašu odrezali genitalije in ga skoraj obglavili

Med osumljenci za umor sta poleg Brittesa še njegova žena Christina in 18-letna hčerka Allana. Preiskava še poteka.

Brazilski mediji so prvotno poročili, da je do umora prišlo zaradi ljubosumja, zdaj pa je svojo plat zgodbe predstavil še domnevni morilec. Brittes trdi, da je pokojnik med hčerkino rojstnodnevno zabavo poskušal posiliti njegovo ženo.

Mačeta Ljubosumje Šport Nogometašu vdrli v sobo in ga razrezali z mačeto

"Daniel je vstopil v sobo, slekel oblačila in zaklenil vrata. Potrkal sem na vrata svoje sobe. Ko sem vstopil, je bil na moji ženi, ki je vpila in prosila za pomoč. Naredil sem, kar bi naredil vsak moški. Ne gre samo za mojo ženo, temveč za vse brazilske ženske. To bi bila lahko vaša hčerka, sestra, mati ali žena. V tistem trenutku je bila to moja žena, s katero sva poročena 20 let," je pojasnil Brittes.

"Moja žena ni imela nič z njim, hčerka prav tako ne. Mediji pišejo marsikaj. Govorice vedno krožijo, a resnica bo prevladala. Vem, kaj sem naredil. Razmislite, kaj bi storili vi, da bi rešili čast vaše družine ter priskočil na pomoč majhni in krhki ženski. Vrgel sem ga po tleh in ženo rešil pred posilstvom te pošasti."

Po neuradnih informacijah naj bi se pokojni nogometaš udeležil rojstnodnevne zabave, od koder naj bi svojemu prijatelju poslal elektronsko sporočilo, da bo "pojedel slavljenkino mamo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.