Šport > Nogomet
19 ogledov

Zgrešeni strel mu je rešil življenje

 Kamil Wilczek Profimedias
Navijaču Brondbyja je življenje rešila žoga, ki ga je zadela v glavo.

Navijač danskega velikana Brondbyja je imel veliko srečo. Povzročil jo je zgrešeni strel nogometaša Kamila Wilczeka, ki je na ogrevanju pred tekmo nehote poslal žogo na tribuno in v glavo zadel Davida Briana Nielsena.

Ta se je s svojo zgodbo zdaj oglasil na facebooku. "Pozdravljeni. Moje ime je David in sem oseba, ki jo je v glavo zadela žoga na ogrevanju pred tekmo med Brondbyjem in Kopenhagnom. Želel bi se vsem zahvaliti - medicinskemu osebju, varnostnikom, navijačem, ki so bili v bližini ...Vsi so mi priskočili na pomoč, izpadlo pa je, da mi je vsa situacija rešila življenje," je Nielsen napisal na socialnem omrežju.

Navijač je nadaljeval: "Ne morem opisati, kako sem vsem hvaležen. Zaradi udarca sem odšel na dodaten pregled in ugotovljeno je bilo, da imam tumor na možganih. To ne bi bilo tako zgodaj odkrito, če me Wilczek ne bi zadel v glavo."

"Na koncu sem vesel, da se je to zgodilo in je bilo tam prisotno profesionalno medicinsko osebje. Zdaj sem operiran in počasi okrevam. Hvala vsem, večno bom hvaležen vsem, ki so priskočili na pomoč," je zaključil Nielsen.

Tudi Poljski napadalec, ki trenutno sodi med najuspešnejše strelce v danskem prvenstvu, je zdaj verjetno zadovoljen, da se mu je strel na ogrevanju tako ponesrečil.

Komentarjev 1