Šport > Nogomet
98 ogledov

Zimsko vreme ni ohladilo razgretih glav

Green Dragons
Začetek spomladanskega dela nogometnega prvenstva pomeni tudi delo za disciplinskega sodnika.

Neslavni tradiciji se niso izneverili navijači Olimpije, zimsko vreme in temperature niso ohladile razgretih glav. Zaradi nešportnega vedenja na stadionu Stožice na tekmi proti Celju bo klubsko vodstvo Ljubljančanov prisiljeno plačati 1400 evrov.

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je vzel pod drobnogled nešportno in neprimerno vedenje navijačev domače zasedbe, ki je slavila zmago z 2:1. Na seznamu prekrškov so bakla, odvržena v ograjeni del igrišča, prižiganje bakel na tribuni, žaljivo vzklikanje nasprotni ekipi, pri izreku globe pa je disciplinski sodnik upošteval tudi predkaznovanost.

Zaradi petih rumenih kartonov je disciplinski sodnik kaznoval tudi Celjane, ki bodo morali plačati globo v višini 300 evrov.

Nogometaš kranjskega Triglava Vlado Šmit bo zaradi brezobzirne igre na tekmi proti Ankaranu, ki je zmagal z 2:0, dve naslednji tekmi Prve lige Telekom Slovenije prisiljen izpustiti.

Olimpija NK Celje Prva liga TS Šport Zdrs Maribora, nor zaključek v Stožicah
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.