Šport > Nogomet
3448 ogledov

Živčni zlom Cristiana Ronalda! Neverjetno, kaj je napravil

Cristiano Ronaldo Profimedia
Portugalec je najprej znorel nad sodnikom tekme, nato pa še odrinil človeka, ki se je želel slikati z njim.

Kjerkoli se pojavi veliki portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, je vedno v središču pozornosti. In čeprav je zapustil evropski nogomet in se odpravil v Savdsko Arabijo, še vedno ostaja v središču medijske pozornosti in vsaka njegova poteza pod dodatnim povečalom.

Tako je svet seveda nemudoma obkrožila njegova kontroverzna reakcija s torkove tekme med Al-Nassrom in dubajskim Al-Ahlijem v kvalifikacijah za azijsko ligo prvakov. Ronaldova ekipa se je na koncu z zmago 4:2 uvrstila v najelitnejše azijsko klubsko nogometno tekmovanje, a je bil še ob polčasu rezultat 1:1, tenzije pa zelo visoke.

Ronaldo je tako ob odhodu v slačilnico doživel nepričakovan živčni zlom, ko je najprej znorel nad glavnim sodnikom tekme, na katerega se je zadrl, naj se končno prebudi, potem ko naj ne bi dosodil kar treh domnevnih najstrožjih kazni za Al-Nassr.

Ko je Ronaldo končal z dretjem na sodnika, se je sicer odpravil proti garderobi, a incidentov še ni bilo konec. Na poti proti slačilnici mu je namreč  stal eden izmed osebja Al-Ahlija, ki se je želel na hitro fotografirati z enim najboljših nogometašev vseh časov. Toda Ronaldo ga je preprosto odrinil s poti.

Tu pa še ni bilo konec muk za favorizirani Al-Nassr. Al-Ahli je v nadaljevanju tekme celo povedel in vse do 88. minute vodil z 2:1, nato pa dožival pravi razpad sistema. Al-Nassr je namreč v osmih minutah dosegel kar tri zadetke in si tako zagotovil nastop v azijski ligi prvakov.

Ronaldo, ki se je po tekmi znašel na udaru številnih kritik, je sicer na celi tekmi prispeval podajo za zadetek Marcela Brozovića za 4:2. Nekateri so sicer stopili tudi v bran Portugalcu, da preprosto ni robot, narejen za to, da zgolj ugodi željam vseh ostalih, temveč je človek s svojimi čustvi.

Toda vseeno, gre za takšnega nogometnega zvezdnika ter predvsem vzornika mladim, da bi nekoliko moral nadzorovati svoje obnašanje ter ne izživljati svoje frustracije nad drugimi, ki mu niso bili ničesar krivi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Pierre 14:34 24.avgust 2023.

    Najboljši ????? To je Leo Messi, tudi dober človek je in gentleman....Tale pajac pa....

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 11:24 23.avgust 2023.

    Denar dokončno pokvari človeka. Če si zagledam sam vase se pa sploh zadeva sprevrže v samopasnost.