Šport > Nogomet
608 ogledov

Znana ruska nogometaša napadla vladnega uradnika

Print Screen
Obema grozi zaporna kazen.

Aleksander Kokorin in Pavel Mamajev, aktualni in nekdanji ruski nogometni reprezentant, sta v eni od moskovskih restavracij poskrbela za incident, zaradi katerega jima grozi zaporna kazen. Nogometaša sta v vinjenem stanju za mizo napadla Denisa Paka, zaposlenega na ministrstvu za industrijo in trgovino, ki je incident prijavil policiji.

Pretep, v katerem je Pak utrpel lažji pretres možganov in modrice, izgubil pa je tudi zob, so posnele kamere (posnetek je že preplavil družbena omrežja), tako da se nogometašema Zenita iz St. Peterburga oziroma Krasnodarja ne piše nič dobrega. Grozi jim do petletni zapor, ruski minister za šport Pavel Kolobkov pa je tudi že napovedal, da ne bosta nikoli več zaigrala za reprezentanco.

Za oba to ni prvi tovrstni incident, za skupnega sta poskrbela po izpadu z evropskega prvenstva v Franciji, ko sta se napila v nočnem klubu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice