Šport > Nogomet
40 ogledov

Zvezda je življenje: osivela gospa prepevala z Delijami

Crvena zvezda Čukarički JSL starejša gospa poje in skače skupaj z Delijami Youtube
Nogometaši Crvene zvezde se ponašajo s fantastično podporo s tribun. Zvezda pač združuje staro in mlado, dokaz za to je tudi spodnji posnetek.

Nogometaši Crvene zvezde so daleč najbolj gledan klub v Jelen Superligi Srbije (JSL), na domačih tekmah na stadionu Marakana se večinoma zbere več kot 20.000 gledalcev. Nič drugače ni bilo niti preteklo soboto, ko so rdeče-beli doma gostili letos močnega mestnega tekmeca – Čukarički z Banovega Brda. 

Tokrat so objektivi na severu stadiona, kjer domujejo slovite Delije, ujeli tudi malce netipično navijačico. Ljudje zrelejše generacije sicer niso redkost na tekmi Zvezde, ki ima ogromno navijačev vseh starosti, a le redko kdo prepeva skupaj z navijači. Starejša gospa je v najbolj "divjem" sektorju skozi celotno srečanje prepevala navijaške pesmi, krilila z rokami in nasploh pokazala, da ji srce še kako bije za Zvezdo.

Pri Partizanu Danko, pri Zvezdi Darko

Derbi kola se je končal z zanesljivo zmago Zvezde (4:1), junak dvoboja je bil Darko Lazović, ki je zabil "hat-trick". Moštvo Slaviše Stojanovića, za katerega igrata tudi Nejc Pečnik in Dejan Kelhar, je trenutno vodilno na lestvici, pred Partizanom ima tri točke naskoka. Nekdanji evropski in svetovni prvaki so torej na dobri poti, da se po šestih sušnih letih spet okitijo s prvenstveno lovoriko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice