Šport > Nogomet
1323 ogledov

Zvezdnik Bayerna je moral na operacijo srca

kingsley coman EPA
Trener pravi, da ni večje drame.

Kingsley Coman, francoski nogometaš bavarskega velikana Bayerna, je prestal operacijo srca. To je na petkovi novinarski konferenci razkrl trener Bavarcev Julian Nagelsmann. Na srečo naj ne bi šlo za večje težave, Coman pa naj bi se kmalu vrnil na zelenice. 

"Kingsley Coman je bil na operaciji. Imel je blago motnjo v srčnem ritmu. Dogajalo se je, da se je včasih zelo hitro zadihal in bil manj produktiven, zato smo se odločili, da opravi EKG in tako odkrili ta problem. Tega smo lahko hitro rešili," je dejal Nagelsmann.

"Vse skupaj zveni precej bolj dramatično, kot je to v resnici. Kingsley se počuti zelo dobro, minimalno ga boli rana zaradi operacije. Ponavljam, težave niso zelo resne, več ljudi normalno živi z njimi. Ampak ni enako, če za vas največji napor predstavlja hoja do hladilnika, da bi vzeli pivo, ali pa če ste poklicni športnk," je še povedal trener.

"Že v četrtek bo začel s kardiotreningi. Ne bo trajalo več kot dober teden ali dva, da se znova pridruži tudi treningom z ekipo," je zaključil Nagelsmann.

Coman je v Bayernu že od leta 2015, prvi dve sezoni je sicer za Bavarce nastopal kot posojeni nogometaš Juventusa, nato pa so ga Nemci odkupili. Za Münchenčane je skupno odigral 204 tekme, dosegel je tudi 40 zadetkov. Še v sredo je sodeloval pri zmagi Bayerna v ligi prvakov proti Barceloni, v igro je scer vstopil v 82. minuti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.