Šport > Nogomet
319 ogledov

Zvezdnik Manchester Cityja si želi v svoji ekipi Benjamina Šeška

Benjamin Šeško Profimedia
Nemški nogometni zvezdnik je vsem razkril, kdo bo njegov prvi nakup.

Osmega novembra je na police z video igricami prišla nova verzija izjemno priljubljene računalniške igrice Football Manager. Razvijalec Sports Interactive ter izdajatelj Sega pa sta se odločila za zanimivo marketinško potezo, saj sta posnela nekaj krajših filmčkov z nogometnimi zvezdniki, ki se tudi sami radi preizkusijo v vlogi nogometnega menedžerja.

Slovenskim nogometnim navdušencem pa je ob izidu Football Managerja 2023 zagotovo najzanimivejši posnetek z zvezdnikom Manchester Cityja Ilkayom Gündoganom, ki velja za velikega ljubitelja omenjene video igre.

Slednji je komaj čakal, da se na trgovskih policah (oziroma na spletu) pojavi najnovejša različica Football Managerja, obenem pa že zdaj ve, katerega nogometaša bo najprej podpisal za svoj klub.

@footballmanager Man City captain, German star, FM23 fanatic 🫡 #FootballManager2023 #FM23 #gundogan #ManCity #sesko ♬ Strawberry - Prod. By Rose

"Vedno je pomembno imeti dobrega napadalca, nekoga ki bo zabijal gole. Spomnim se, da je v zadnjem Football Managerju zame zelo dobro igral Benjamin Šeško, potem ko sem ga podpisal," je na vprašanje o tem, koga bo najprej poizkušal kupiti, odgovoril zvezdnik Manchester Cityja.

Football Manager sicer tu in tam ustreli tudi v prazno (le kdo se ne spomni Freddyja Aduja), a večinoma se razvijalci resnično potrudijo pri svojih raziskavah in zelo pogosto tudi zadanejo s svojimi napovedmi glede nogometaševega potenciala. In kot je povedal že Gündogan, imajo za Šeška zelo visoka pričakovanja, saj na video igrici resnično postane smrtonosni napadalec

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.