Šport > Nogomet
5407 ogledov

Slovenski najstnik odločil tekmo, njegov klub na vrhu

Benjamin Šeško Profimedia
Benjamin Šeško dosegel edini zadetek na tekmi.

Slovenski reprezentančni napadalec Benjamin Šeško je odigral svojo zadnjo klubsko tekmo v tem koledarskem letu, saj v Avstriji sledil dolga tekmovalna pavza, prvenstvo se bo nadaljevalo šele februarja. Do takrat bo na vrhu serijski prvak Red Bull Salzburg, ki mu je utrditev prvega mesta omogočil prav 19-letni Slovenec. 

Šeško je tokrat odigral celoten dvoboj proti celovški Austriji, v 55. minuti pa je dosegel edini zadetek na tekmi. Na robu kazenskega prostora je radečan sprejel žogo, se lepo obrnil in naredil dva koraka z okroglim usnjem, nato pa močno udaril po njem. Domači vratar je bil popolnoma nemočen, projektil je končal v levem zgornjem kotu njegovih vrat.

To je bil peti prvenstveni zadetek Šeška v tej sezoni, skupno pa se je na petindvajsetih tekmah Red Bulla sedemkrat vpisal med strelce.

Pred daljšim počitkom najstnika zdaj čaka še udeležba v slovenski reprezentanci, ki bo v četrtek zaigrala v gosteh pri Romuniji, v nedeljo pa bo gostila Črno goro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice