Šport > Nogomet
897 ogledov

Zvezdnik obiskal malo navijačico

Hector Bellerin
Mladi nogometni zvezdnik se je tokrat izkazal.

Mladi Španec Hector Bellerin v zadnjem času ne navdušuje s predstavami v dresu Arsenala, se je pa zato izkazal zunaj igrišč. Mlada navijačica topničarjev je na tekmi med Arsenalom in Crystal Palacom izobesila transparent z nogometaševim imenom, ta pa je to kasneje opazil na socialnih omrežjih. Svoje sledilce je zaprosil naj mu jo pomagajo najti, po nekaj mesecih pa je njegovo iskanje le obrodilo sadove.

"Po tekmi s Palacom sem opazil fotografijo z deklico in mojim imenom na transpetu. Vse skupaj me je ganilo. Zato sem objavil sporočilo na socialnih omrežjih in zaprosil za pomoč. Vse skupaj je delovalo! Presenetil sem družino na njihovem domu. Hvala vsem, ki ste omogočili, da se je to zgodilo," je zdaj sporočil Bellerin.

Ta je prijetno presenetil malo privrženko Claudio in njenega bratca Austina. Podaril jima je podpisana dresa, sam pa je dobil tudi čestitko za Valentinovo.

Poteza nogometaša, ki bo čez nekaj dni praznoval svoj 23. rojstni dan, je navdušila internet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice