Šport > Nogomet
801 ogledov

Zvezdnik po večmesečni agoniji le našel nov dom

Mesut Özil Reševalni pas/Twitter
Dolgo je bil na stranskem tiru, zdaj se je preselil na drugo stran Evrope.

Nekdanji nemški nogometni reprezentant Mesut Özil po sedmih letih in pol zapušča londonski Arsenal in se seli v Turčijo k Fenerbahçeju. To je potrdil sam igralec, ki je pred tem prekinil pogodbo s "topničarji", v današnjem pogovoru za turško televizijo, poročajo tuje agencije.

Roberto Firmino Liverpool Man Utd Premier League Šport Krizi Liverpoola ni videti konca, rivala razočarala

Član nemške izbrane vrste, ki je leta 2014 osvojila naslov svetovnega prvaka, je bil že več mesecev na hladnem pri Arsenalu. Ta ga v tej sezoni sploh ni registriral za Premier League in Ligo Evropa.

Londončani so se vezista, ki je k njim prišel poleti leta 2013 za približno 50 milijonov evrov iz madridskega Reala, že dolgo želeli znebiti, saj je imel pri njih visoko plačo.

Pod vodstvom takratnega trenerja Arsèna Wengerja je Özil po prihodu na stadion Emirates postal ljubljenec navijačev. S klubom je trikrat osvojil pokal FA. Potem ko se je Wenger poslovil, je Özil izgubil status stalnega člana najboljše enajsterice, bil pa je tudi deležen kritik zaradi nihajoče forme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice