Šport > Nogomet
135 ogledov

Olimpijo zapustil še četrti Hrvat

Ante Vukušić Profimedia
Ljubljanska zasedba spet doživlja kadrovsko prenovo.

Nogometaše Olimpije je na začetku priprav na spomladanski del prvenstva zapustil še četrti Hrvat. Po Jakovu Blagaiću, Mariu Kvesiću in Goranu Miloviću se je poslovil še Ante Vukušić, najboljši strelec lanskega prvenstva. Kot so sporočili iz ljubljanskega kluba, so z njim sporazumno prekinili sodelovanje. Kje bo kariero nadaljeval nekdanji up splitskega Hajduka, še ni znano.

Vukušić je v Olimpijo prišel poleti leta 2019, v zeleno-belem dresu je zbral 50 nastopov in zabeležil 28 zadetkov ter 9 asistenc.

Tragedija Šport Nogometaš po štirih dneh izgubil bitko za življenje

"Najprej bi se želel zahvaliti gospodu Milanu Mandariću. Z njim sem imel odličen odnos od prvega dneva, ko sem prišel k Olimpiji. Od samega začetka je verjel vame. Omogočil mi je, da igram za Olimpijo in se pokažem v pravi luči. Res mu želim obilo uspeha, tako v poslovnem kot v zasebnem življenju. Zahvaliti bi se želel še vsem soigralcem, s katerimi sem delil slačilnico, pa tudi osebju kluba, ekonomom, fizioterapevtom in zaposlenim v klubskih pisarnah," je ob slovesu za spletno stran kluba dejal 29-letni napadalec.

"Ko sem prišel, je bilo, kot da bi prišel v družino. Tukaj sem spoznal veliko prijateljev in prekrasnih ljudi. Organizacija je bila odlična, res smo bili kot družina in prijatelji na in izven igrišča. Prvič v življenju se mi je zgodilo, da se z nobenim nikoli nisem sprl. Resnično mi je žal, da nam ni uspelo osvojiti naslova z Olimpijo, ki smo si ga tako želeli. Prvo leto v Olimpiji je bilo res nepozabno in ga nikoli ne bom pozabil. Sploh dokler so bile tribune še polne. Nikoli ne bom pozabil navijačev, ki so mi vedno nudili podporo. Niti enkrat v tem let in pol v Ljubljani nisem slišal grde besede o meni," je Hrvat potrdil, da se je v Ljubljani odlično počutil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice