Šport > Nogomet
2188 ogledov

Zvezdnik prostitutki plačal le pol cene

raheem sterling EPA
Angleški reprezentant Raheem Sterling se je zapletel v nenavadno zgodbo. Vsaj tako trdijo pri angleškem tabloidu.

Po pisanju angleškega tabloida Sun se je Raheem Sterling med pripravami Manchester Cityja v Los Angelesu vzel čas tudi za posebno zabavo. Prostitutki, ki naj bi bila dvojnica Kim Kardashian, pa naj bi nato ozplačal le polovično ceno za njene usluge.

Dvaindvajsetletni angleški reprezentant, ki na teden zasluži 180 tisoč funtov, si je zaradi tega prislužil jezo dekleta na poziv. "Raheem je morda milijonar, a je tudi nesramen skopuh. Očitno je mislil, da bo lahko spal z mano, potem pa mu ne bo treba plačati. Glede na to, koliko zasluži, je to res škrto," so pri Sunu zapisali o besedah dekleta na poziv.

Dogodek naj bi se pripetil v hotelu Ritz Carlton v los Angelesu, ki ga je klub iz Manchestra uporabljal med pripravami. Z dekletom naj bi se dobil po noči pijančevanja, le 24 ur po porazu proti mestnemu tekmecu Unitedu, ko so imeli igralci Cityja na voljo prost dan. Raheem ga je izkoristil in stopil v stik s spremljevalko, številko naj bi mu priskrbel prijatelj iz Anglije. Pri Sunu trdijo, da pogovor, ki se je zgodil 21. julija, dokazujejo sporočila na aplikaciji WhatsApp, obe 'zainteresirani' strani sta se tudi dogovorili za sestanek.

Po zabavi v prestižnem klubu Avenue LA, kjer se zbirajo filmske in glasbene zvezde, je dvojnici Kardashianove poslal sporočilo, da odhja v striptiz klub in naj se kasneje oglasi pri njem. Do sestanka je prišlo ob pol peti uri zjutraj. "Raheem je bil zelo aroganten, je brez prave osebnosti. Očitno je navajen tako ravnati z ženskami. Moral bi spremeniti svoj odnos," so besede spremljevalke zapisali pri Sunu.

"Poslal mi je številko sobe, ki ne obstaja, zato sem čakala, da se pojavi. Bila sem že blizu tega, da bi odšla. Končno je prišel in odšla sva v sobo. Zdel se mi je pijan, smrdel je po alkoholu. Bil je jezen, ker se nisva dobila prej, ni veliko govoril. Zato sem povlekla prvo potezo in začela sva tisto reč."

Kasneje se je Sterling z dekletom, ki ima stranke med številnimi ameriškimi športnimi zvezdniki, sprl zaradi cene. Ta je želela 4.000 dolarjev, sam pa je bil pripravljen odšteti le dva tisočaka. Po sporu sta zaspala. Zjutraj ji je Sterling dejal, da mora oditi na bankomat, od tam pa na zabavo ob bazenu, denar pa bo v kuverti pustil na recepciji hotela. A ker je na to 'pozabil', se je vnel nov spor preko sporočil.

"Bil sem zelo pijan včeraj. Zato sem pozabil," se je opravičil nogometaš in obljubil, da bo poskrbel za kuverto. Ta je bila kasneje na recepciji, v njej pa 'le' 2.000 dolarjev. "Nisem bila zadovoljna, saj je plačal le polovico dogovorjenega. Mislila sem, da bo to najin zadnji stik, ami je še naprej pošiljal sporočila. Ne želim več imeti opravka z njim," je dekle na poziv izjavila za The Sun on Sunday.

Sterling se je na zapisano odzval in napovedal tožbo proti Sunu. Omenil je, da to ni prvo takšno poročanje angleškega tabloida o njem, poleti so pri Sunu že morali umakniti eno izmed novic. "Žalostno se je zbuditi in znova prebirati neumnosti. Kot nogometaš moraš večkrat nekatere reči požreti in sprejeti udarec v obraz. A to poletje so stvari odšle predaleč. Odvetniku sem naročil naj ukrepa," je v izjavi zapisal Sterling.

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice