Šport > Nogomet
146 ogledov

Zvezdnika dohiteli stari grehi, bo moral na sodišče?

karim benzema Epa
Preiskovalci primera zahtevajo sojenje Karimu Benzemaju.

Francoski preiskovalci so na sodišču vložili zahtevo za sojenje napadalcu Real Madrida Karimu Benzemaju. Gre za star posnetek spolnih odnosov, zaradi katerega je Benzema po mnenju tožilstva v Versaillesu vpleten v izsiljevanje, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

karim benzema Raztrgal Benzemaja Šport ''Tega ne bi storil najhujšemu sovražniku''

Zadeva je zdaj v rokah preiskovalnih sodnikov, ki se bodo morali odločiti, ali bo prišlo do sojenja ali ne. Proti so tudi nogometaševi zagovorniki, ki zanikajo Benzemajevo vpletenost.

Gre za več let staro zgodbo, zaradi katere je Benzema moral izpustiti tudi domače evropsko prvenstvo leta 2016. Preiskovalci ga sumijo, da je sodeloval pri izsiljevanju francoskega nogometaša Mathieuja Valbuene. Ta je junija 2015 prejel telefonski klic, v katerem so mu izsiljevalci grozili z javno objavo intimnih posnetkov.

Kot poroča francoska tiskovna agencija AFP, preiskovalci sojenje zahtevajo še za četverico vpletenih. Sprva je bil med osumljenimi tudi francoski reprezentant Djibril Cisse, a so postopke zoper njega ustavili.

Karim Benzema Iz oči v oči Šport Benzema si želi skupnega zaslišanja karim benzema Škandal Šport Iz lastnega žepa ponudil 150.000 evrov
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.