Šport
32 ogledov

Parker že pri Zvezdi, Velikonja pri Slavetu

Maribor je v osmi pokalni finale popeljal zadetek Etiena Velikonje. (Foto: Nik R Žurnal24 main
Joshua Parker je že zapustil Domžale in je na pripravah Crvene zvezde, medtem ko se je Etien Velikonja preselil v Belgijo.

Nogometaši Crvene zvezde so danes začeli priprave na spomladanski del sezone. Svojim bodočim soigralcem se je pridružil tudi Joshua Parker, ki bo iz vodilne ekipe Prve lige Telekom Slovenije Domžal prestopil k rdeče-belim iz Beograda. Nogometaši Crvene zvezde bodo do 18. januarja vadili v Beogradu, nato pa priprave nadaljevali v Sloveniji.

Velikonja bo reševal Lierse

Slovenski napadalec Etien Velikonja bo do konca sezone igral po napotkih nekdanjega slovenskega selektorja Slaviše Stojanovića. Matični klub Velikonje Cardiff City je namreč 26-letnega nekdanjega igralca Gorice, Maribora in Rio Aveja posodil Lierseju, trenutno zadnjeuvrščeni ekipi belgijskega prvenstva, poroča spletna stran belgijskega prvoligaša.

Velikonja, ki je bil pri Cardiffu na stranskem tiru, se je že sinoči pridružil svojim novim soigralcem na pripravah na Portugalskem. Lierse je na 21 tekmah v sezoni zbral zgolj 14 točk in za šest točk zaostaja za predzadnjim Cerclejem Bruggeem. Vodi Club Brugge s 44 točkami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.