Šport
20 ogledov

Nov Slovenec pri Rijeki

Brazuca City Park predstavitev Cvijanović Adidas
Goran Cvijanović je tudi uradno postal nogometaš Rijeke, kjer bo njegov soigralec Miral Samardžić, trener pa nekdanji slovenski selektor Matjaž Kek.

Sedemindvajsetletni vezist je danes po zdravniškem pregledu podpisal pogodbo (1 + 1) z Rijeko. "V Sloveniji, še posebej v Mariboru, se uspehi Rijeke podrobno spremljajo. Veliko vem o klubu, pogovarjal sem se z nekaterimi nekdanjimi nogometaši Rijeke in od vseh sem dobil le pozitivne informacije o klubu in mestu. Današnji nogomet je potrebno igrati v obe smeri, goli pa so nato le še pika na i. Upam, da jih bo čim več," je ob predstavitvi dejal Goran Cvijanović, ki bo v novem klubu nosil dres s številko 14. 

"Goran je v preteklih sezonah igral pomembno vogo pri Mariboru. Bil je strelec lepega števila golov in avtor asistenc, ki so pripomogle k osvojitvi državnega naslova. Prepričan sem, da bo v veliki meri izboljšal konkurenco v naši ekipi, želim mu veliko sreče pri boju za položaj v moštvu," pa je dejal pomočnik šprtnega direktorja pri Rijeki Ivan Mance.

Nogometaši Rijeke so sicer nanizali kar 14 zaporednih zmag na uradnih tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.