Šport
21 ogledov

Za Kekovo Rijeko navija Pamela Anderson

Pamela Anderson HNK Rijeka Vikingu Torshavn Reševalni pas/Twitter
Nogometaši Rijeke, ki jih s klopi vodi Matjaž Kek, so pretekli četrtek gostovali na Ferskih otokih in si, tako kot celoten strokovni štab in ostalo osebje kluba, hotel delili s slavno gostjo.

"Pamela, hvala ti za podporo. Tudi mi tebi želimo veliko sreče v boju za pravice živali," je na svojem službenem Twitter profilu zapisal NK Rijeka in zraven priložil fotografijo treh članov kluba s prsato zvezdnico Pamelo Anderson.

Na fotografiji so ob Pameli predstavnik za javnost Marko Smoković, fizioterapevt Enio Krajač in ekonom Rustem Gashi. Gre torej za može, ki so sicer v ozadju, medtem ko so ponavadi nogometaši tisti, ki se družijo z javnosti znanimi lepoticami.

Rijeka že rešena, kiti še ne

Kanadčanka Andersonova je na Ferskih otokih izrazila podporo borcem proti lovu na kite, ki je na tem otočju zelo razširjen; pravzaprav je to ena glavnih gospodarskih panog. Zvezdnica je že nekaj let borka za uveljavljanje pravic živali.  

Rijeka je dvoboj v Torshavnu proti Vikingurju zanesljivo dobila (5:1) in povratna tekma na Kantridi bo zgolj formalnost. Matjaž Kek in njegov pomočnik Matjaž Florjančič se tako že lahko ozirata proti 4. predkolu Evropske lige.

Ne le Pamela, tudi Messi in Vieira

Pamela Anderson HNK Rijeka Vikingu Torshavn | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Rijeka je v mednarodni nogometni javnosti v zadnjih dneh pogosto deležna pozornosti. Ne le zaradi vse boljših rezultatov; pred dnevi je namreč podpisano majico s pozdravom za nogometaše hrvaških pokalnih prvakov na njihov naslov poslal celo Lionel Messi

Še nekaj dni pred tem pa je na prijateljski tekmi mladinskih ekip med Rijeko in Mancehster Cityjem prišlo do škandala. Takrat je trener Angležev, sloviti Francoz Patrick Vierira, svoje varovance, ob zaostanku in igralcu manj, sredi tekme poklical z igrišča, ker naj bi eden od domačinov rasistično žalil enega od njegovih varovancev. Zanimivo je dejstvo, da so bili takrat v mladinski postavi Rijeke štirje Nigerijci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.