Šport > Nogomet
12 ogledov

Kek: ''To je bila najlažja odločitev''

Matjaž Kek Stuttgart Rijeka Evropska liga kvalifikacije intervju zmaga Youtube
Nekdanji slovenski selektor Matjaž Kek je pogodbo s hrvaško Rijeko podaljšal do leta 2017.

S prihodom slovenskega trenerja Matjaža Keka je na Kantrido zapihal svež veter. Kek se je s svojimi varovanci uvrstil v Evropsko ligo, kjer so že osvojili zgodovinsko prvo točko, 52-letni strateg pa uživa veliko mero zaupanja s strani hrvaškega prvoligaša, ki mu je ponudil novo pogodbo.

Stara pogodba Keku poteče leta 2014, z novo pa naj bi na Kantridi ostal do leta 2017. ''V življenju je treba sprejeti določene odločitve, nekatere so težje, druge lažje. Ta je bila najlažja! Počutim se dobro. Hvala klubu se zaupanje. Vodenje Rijeke je velika odgovornost in izziv, zato nisem veliko razmilšljal. Prepričan sem, da nam bodo uspeli dobri rezultati,'' je po podpisu pogodbe povedal Kek.

V skladu z načrti in ambicijami

Z dogovorom so zadovoljni tudi v vodstvu kluba, kjer so prepričani, da je Rijeka po Kekovi zaslugi danes na drugem nivoju. ''Zelo smo zadovoljni, da smo se uspeli dogovoriti z Matjažem Kekom. Z njegovim prihodom so se vsi segmenti našega kluba dvignili na višji nivo. Podaljšanje pogodbe je v skladu z našimi načrti in ambicijami,'' je povedal športni direktor Srećko Juričić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.