Šport
34 ogledov

"Ob klicu Zahovića sem vedel, kaj hočem"

Erik Janža Maribor Facebook
Novopečeni član Maribora Erik Janža je včeraj predstavil svoja pričakovanja po selitvi iz Domžal v štajersko prestolnico. Prekmurec verjame, da se bo hitro vklopil v novo okolje.

"Konkurenca je velika, zato bo treba trdo delati. Od prvega dne bom skušal prepričati trenerja, strokovni štab, da si zaslužim priložnost. Prvi vtisi so res prijetni, vsi so me lepo sprejeli. Fante v ekipi sem poznal že od prej, tudi trener me pozna kot osebo in igralca iz skupnega sodelovanja pri Muri, tako da ne dvomim, da se bom hitro privadil na novo okolje. Med čakanjem na dogovor med kluboma sem doma vadil samostojno po predpisanem programu. Določeno kilometrino že imam za seboj, zdaj pa me čaka najzahtevnejši del priprav," je za spletno stran svojega novega kluba Maribora pojasnil Erik Janža.

Po Muri in Domžalah v Maribor

Po 117-ih prvoligaških tekmah v dresu Mure in Domžal si bo levi bočni nogometaš skušal izboriti mesto v ekipi serijskih državnih prvakov, kar nikakor ne bo lahka naloga. 21-letnik, ki si je po zaslugi dobrih predstav prigral tudi debitantski nastop v članski reprezentanci, ni veliko okleval ob klicu iz Maribora.

"Odločitev ni bila težka. Ko me je poklical športni direktor Zlatko Zahović, sem takoj vedel, da je to - to. Da hočem v Maribor. Zadovoljen sem bil s pogoji, hitro smo se dogovorili. Šlo je le še za dogovor med kluboma in zelo sem srečen, da se je razpletlo, kot se je," je razkril Janža, ki se zaveda, da so ambicije v Ljudskem vrtu vedno najvišje: "Pričakovanja vseh v klubu so visoka, takšna so tudi moja. Rad bi osvojil prvenstvo in pokal, ob tem pa pokazal, da sem okrepitev."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.