Šport
60 ogledov

Odločil SP, zdaj blizu čiščenja wc-jev

Andreas Brehme EPA
Nekdanji nemški reprezentant Andreas Brehme se je znašel v velikih finančnih težavah. Da bi se izkopal iz njih, mu je ponujeno čiščenje stranišč.

Andreas Brehme je Nemčiji leta 1990 prinesel naslov svetovnih prvakov z zadetkom z enajstmetrovke, elf pa je takrat z 1:0 premagal Argentino. Skoraj četrt stoletja kasneje se je nogometaš, ki je v nemški izbrani vrsti dosegel osem golov na 86 tekmah, znašel v velikih finančnih težavah. 

Legendarni Franz Beckenbauer, ki je bil na že omenjenem mundialu v Italiji selektor Nemčije, je pozval nekdanje kolege, naj Andyju priskočijo na pomoč: "Naša dolžnost je, da ga izvlečemo iz težkega položaja v katerem se je znašel. Veliko je storil za nemški nogomet, zdaj pa je čas, da se mu na primeren način tudi zahvalimo."

Kot prvi se je odzval nekdanji vezist Oliver Straube. "Andreasu smo pripravljeni ponuditi posel v našem servisu za čiščenje wc-jev. Nekaj bo zaslužil, najpomembneje pa je to, da gre za pošten posel in pravo življenje. Pomagalo mu bo, da bo popravil svoj imidž. Jaz menim, da je to pomoč," pravi Straube. Brehme se na ponudbo še ni odzval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.