Šport
31 ogledov

Đoković najslabše v zadnjih letih

Novak Đoković Reuters
Dvakratni branilec naslova na teniškem mastersu ATP v Miamiju, prvi nosilec Srb Novak Đoković, se je letos poslovil že v osmini finala. Presenetil ga je 15. nosilec Nemec Tommy Haas, ki je slavil gladko zmago s 6:2 in 6:4. Štiriintridesetletnik, sicer 18. igralec z lestvice ATP, je z zmago nad številko 1 napovedal vrnitev med najboljše.

Petindvajsetletni srbski zvezdnik tako na mastersu z nagradnim skladom 4,3 milijona dolarjev ostaja pri treh zmagah, ki jih je osvojil v letih 2007, 2011 in 2012. Nemec, pred enajstimi leti že številka 2 na svetovni lestvici, se bo v četrtfinalu pomeril s Francozom Gillesom Simonom.

"Ne morem verjeti, da sem zmagal. Sploh ne vem, kako mi je to uspelo," je po dvoboju dejal Tommy Haas, letos finalist turnirja v San Joseju, ki je bil na igrišču za razred boljši od Novaka Đokovića. "Danes se na igrišču enostavno nisem dobro počutil. Pridejo tudi takšni dnevi," pa je poraz komentiral zmagovalec odprtega prvenstva Avstralije Đoković in dodal: "Tekmecu lahko le čestitam, saj je bil precej boljši. Zase pa lahko mirno potrdim, da sem odigral svojo najslabšo tekmo zadnjih let."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.