Šport
18 ogledov

Đoković proti občinstvu: "Potegnite mi k...!"*

novak đoković Reuters
Novak Đoković je že večkrat pokazal, da ni prav dober poraženec, ob presenetljivem porazu na madridskem mastersu proti mlademu Bolgaru Grigoru Dimitrovu pa je bil na bojni nogi tudi z občinstvom.

Prvi igralec sveta Novak Đoković je na madridskem mastersu v drugem krogu presenetljivo izgubil proti 21-letnemu Bolgaru Grigorju Dimitrovu s 7:6 (8), 6:7 (6) in 6:3. 

Srb poraza ni sprejel prav dobro. Po izgubljenem prvem nizu je v drugem zaostajal že z 2:4, nato pa se je začel pritoževati zaradi poškodbe, spremenil ritem igre in v nizih poravnal izid. Toda "Baby Federer" je v tretjem nizu zopet odigral odlično in ga dobil s 6:3 ter tako pripravil prvovrstno presenečenje.

Publika je bila kot po navadi že tako malce na strani slabše rangiranega igralca, po Noletovi "poškodbi" pa so odkrito in glasno stopili na stran Bolgara. To je Đokovića zmotilo do te mere, da je po izgubljeni igri najprej s kretnjo pokazal svoje nezadovoljstvo v smislu: "Vi kar navijajte proti meni ...", potem pa se je usedel na klop in začel v materinščini glasno kričati "Pušite mi k....!" ("Potegnite mi k....").

Incident si lahko pogledate v videu, omenjena scena se je zgodila povsem ob koncu polurnega posnetka. 

*  - Potegnite mi spolni organ (srb.)

Komentarjev 2
  • mph 16:32 08.maj 2013.

    Hja, če bi malo prebral komentar, bi videl, da so poudarili, da je zanimiv del ČISTO PROTI KONCU posetka. Sem skočil na minuto od konca, pa malo pa malo naprej ... nisem se rabil mučit z gledanjem igre.

  • Slodrifter 15:43 08.maj 2013.

    ma pušite lah vi meni kurac. napište pri keri minuti se to zadere, ne pa da fuknete gor 30 minutni posnetek. PUŠITE MI KURAC ŽURNAL!