Šport > Olimpijske igre
33503 ogledov

Kapetan vtrl sol na rano Špancev: "Po zmagi smo ..."

edo murić Profimedia
Slovenski košarkarji se po izbruhu afere, ki to niti ni bila, še naprej norčujejo iz pozivov španskih novinarjev k diskvalifikaciji naše reprezentance.

Prejšnji teden je na olimpijskih igrah v Tokiu izbruha domnevna afera s ponočevanjem slovenskih košarkarjev, ki naj bi med rajanjem v garderobi po uvodni po zmagi nad Argentino kršili več protikoronskih določili.

Španski novinarji so ob tem pompozno pozivali k izključitvi slovenske reprezentance z OI, a so njihova prizadevanja pristala na neplodnih tleh, saj domnevno sporni dogodki niso bili deležni prav nobene pozornosti s strani Mednarodnega olimpijskega komiteja (Mok).

Škandal Šport Španci zahtevajo diskvalifikacijo slovenskih košarkarjev

Tako strokovna kot laična javnost sta si bili enotni, da gre pri pisanju španskih kolegov zgolj za poskus provokacije in preusmerjanja pozornosti. Strategija se jim ni posrečila, saj je Slovenija v odločilni tekmi za prvo mesto v skupino ugnala prav Španijo in se tako v četrtfinalu izognila ZDA, ki so bile usodne za furijo.

Slovenija Nemčija Tokio 2020 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Slovenci so svoje povedali na parketu. Najprej so v četrtek premagali gostitelje Japonce, nato v nedeljo pozno ponoči Španijo, v torek v četrtfinalu pa še Nemčijo. Za priprave na torkov jutranji obračun z Nemčijo sicer niso imeli prav veliko časa, a so se znašli.

"Po zmagi nad Španci smo malo dlje kartali kot sicer. Zaradi tega smo bili naslednji dan prej zaspani in smo šli pravočasno v postelje," se je namuznil Edo Murić.

Kapetan slovenske reprezentance se je tako še drugič v nekaj dneh pošalil na račun španskih kolegov, ki so v želji po diskreditaciji Slovenije neslavno pogoreli.

murić prepelič Salve smeha Šport Kapetan Slovenije z epskim odgovorom na španske provokacije
Komentarjev 3
  • Joseph_Smith 10:07 05.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • munja 11:12 04.avgust 2021.

    Lahko bi bili malo bolj prijazni in bi Špance povabili na dva deci radenske...