Šport
20935 ogledov

Opita gledalka uprizorila šov, kakršnega še ni bilo

1/6
Epa
Španski teniški as Rafael Nadal je na ATP Touru prisoten že od leta 2001, a v svoji 20-letni karieri česa takšnega še ni doživel.

Teniški obračun drugega kroga OP Avstralije, na katerem je drugi nosilec Rafael Nadal s 6:1, 6:4, 6:2 odpravil Američana Michaela Mmoha, je popestrila domnevno vinjena obiskovalka, ki je ob koncu drugega niza poskrbela za krajšo prekinitev. 

Nadal je pri vodstvu s 5:4 poskušal začeti servisno igro, a ga je pri tem večkrat zmotil hrup s tribune. "Kaj se dogaja?" je po drugem neuspelem poskusu začetnega udarca dejal španski tenisač.

kaja juvan Nore scene Šport Slovenka bruhala med dvobojem, a na koncu zmagala

Ker se obiskovalka še vedno ni hotel umiriti, se je oglasil tudi glavni sodnik z opozorilom, naj preneha motiti dvoboj. To bi praviloma moralo zadostovati, a je gospa nadaljevala s svojim početjem, kar je sprožilo reakcijo občinstva.

Nato je sledil šok.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Namesto da bi se končno umirila in dopustila nadaljevanje obračuna, je Nadalu pokazala sredinec. Zvezdnik se je samo na široko nasmehnil in vprašal: "Meni?" Za nameček naj bi v smeri Španca izrekla tudi več sočnih žaljivk, zaradi česar mu je šlo pošteno na smeh.

Kljub negodovanju s tribun je gledalka še nekaj časa nadaljevala s svojim šovom, dokler niso k njej pristopili predstavniki varnostne službe in jo pospremili z igrišča.

Nadal je v nadaljevanju oddal samo še dve igri in se zlahka uvrstil v tretji krog turnirja.

"Mislim, da je bil sredinec namenjen meni. Verjetno je popila preveč gina ali tekile. Bilo je čudno, a zabavno obenem. Meni se je zdelo smešno. Presenetilo me je, da mi nekdo kaže sredinec. 'Ubogo dekle, verjetno je pijano,' sem si mislil," je po zmagi dejal nekdanji zmagovalec avstralskega turnirja (2009).

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:48 11.februar 2021.

    Pač, gospa se je malo pozabavala. Saj kazanje sredinca v resnici nikomur ne škodi, lahko pa precej sprosti napetost, tistemu, ki ga kaže.;)

Sorodne novice