Šport
30 ogledov

Opravičilo navijačem za prejeti gol

Alexis Sanchez EPA
Vratar Readinga Adam federici se je navijačem opravičil za (ne)srečni zadetek Alexisa Sáncheza, ki je v korist Arsenala odločil polfinalno tekmo pokala FA

Adam Federici je kljub dobri predstavi v rednem delu polfinalne tekme najstarejšega pokalnega tekmovanja na svetu med Readingom in Arsenalom igrišče zapustil kot veliki osmoljenec, potem ko je v zadnji minuti prvega podaljška nerodno posredoval po strelu Alexisa Sáncheza, ki je topničarjem prinesel uvrstitev v finale. 

Federici, ki mu je žoga med nogami spolzela v gol, je bil po tekmi neutolažljiv, svoje opravičilo pa je prek družabnega omrežja Twitter prenesel tudi svojim navijačem.

''Rad bi se vam zahvalil za vsa sporočila in povedal, kako žal mi je za mojo napako. Dali smo vse od sebe in zaslužili smo si vsaj enajstmetrovke. To je del vratarjevega posla in verjamem, da me bo to še okrepilo. Hvala vam za izjemno podporo,''je zapisal Federici.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.