Šport
116 ogledov

Pedrosa operiran, namesto njega Aoyama

Dirkač Dani Pedrosa, ki je po prvi dirki nove sezone svetovnega prvenstva v motociklizmu sporočil, da bo zaradi poškodbe roke za nekaj tednov prekinil nastope, je uspešno prestal operacijo.

Pri ekipi Danija Pedrose so sporočili, da bo Španca med njegovim okrevanjem nadomeščal Japonec Hiroshi Aoyama, ki bo tako predvidoma nastopal na dirkah v ZDA in Argentini. Aoyama je sicer testni dirkač Honde.

Pedroso so na operacijo sicer spravili krči oziroma težave z delovanjem mišic v podlakti, poškodba oziroma težava pa je značilna prav za športnike, ki se ukvarjajo s športni na motociklih, povzročali pa naj bi jih tresljaji motorja in ponavljajoči se gibi roke. Pedroso so podobne težave mučile že lani, ko je že prestal dva operacijska posega, zdaj se je znova odločil za operativno reševanje težav. Njegova ekipa je sporočila, da je poseg trajal dve uri in da ga je španski dirkač uspešno prestal, okrevanje pa bo trajalo od štiri do šest tednov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.