Šport
47 ogledov

Petelina napadla sodnika

Poljičanin 1921 Adriatic Split petelin in kokoši na igrišču 24sata
Tekmo v peti hrvaški nogometni ligi sta za deset minut prekinila dva bojevita petelina, ki sta napadla sodnika.

Petelina sta prekinila dvoboj med petoligaškima ekipama Poljičanin 1921 in Adriatic Split. Potem ko sta zašla na nogometno igrišče, sta se razjezila na sodnika, ki ju je hotel odgnati z zelenice. "To je bil pravi šov. Po približno pol ure igre sta petelina povzročila pravi nered na igrišču. Sodnik ju je hotel odgnati, a mu je petelin skočil v prsa. Gledalci so se začeli smejati," je za 24sata povedal bralec njihovega portala.

"To ni nič nenavadnega. Igramo pač v lokalni ligi. Zraven igrišča ima neki človek kokošnjak, petelina pa sta mu verjetno pobegnila," je dejal predsednik domačega kluba Nikola Mužinić. 

Petelina sta bila očitno lokalna patriota, saj sta se najprej lotila gostujočega vratarja, ki se jima je uspešno umaknil, nato pa jima je pot preprečil še sodnik. Ko tudi njemu ni uspelo ukrotiti nepovabljenih gostov, so na pomoč priskočili še nogometaši obeh moštev. Skupno so petelina le pregnali z igrišča, prekinitev pa je trajala okoli deset minut. "Sodnik je bil mlad in neizkušen. To bo dobra šola zanj," je dogodek še pokomentiral bralec.

Kasneje je bil skupni boj proti petelinom pozabljen. Po udarcu med igro so si v lase skočili še nogometaši. Gledalci so tako dobili prav vse. "To je bila tekma, ki se ne bo zlahka pozabila," je zaključila priča dogodka. 

 

Komentarjev 2
  • mihatirs 06:46 12.september 2014.

    Medtem, ko v slovenski 4. in 5. ligi ljubljanske regije(MNZ LJ) tekem sploh ne igrajo, ker želi vodsto MNZ LJ enostransko za 30%!!!! znižat sodniška nadomestila. Dal bi jaz njih sodt v to ligo, kjer te vsi jebejo po spisku ...prikaži več za 50e, od tega pa odštej bencin plus vse seminarje itd...!!!

  • gamarac 19:14 11.september 2014.

    Prosim za izpolnitev kratke anonimne ankete na temo varnost osebnih vozil:ANKETAhttps://www.1ka.si/a/43295Hvala in lep pozdrav