Šport
74 ogledov

Prevc in kolegi po nočnem Saporu

Peter Prevc skakalci Saporo Facebook
Skakalci so si po dveh tekmah na Japonskem privoščili nekaj sprostitve.

V nedeljo, zgodaj zjutraj po srednjeevropskem času, so smučarski skakalci v Saporu nastopili na svoji drugi tekmi ta konec tedna. 

Po trojni zmagi v soboto se varovancem Gorana Janusa v nedeljo ni izšlo tako dobro, Peter Prevc je s šestim mestom prekinil serijsko uvrščanje na stopničke. 

"Saporo nikoli ne spi"

A to ni pokvarilo vzdušja v slovenski ekipi, glede na rezultate v letošnji sezoni razlogov za slabo voljo pač ni. Tudi Peter Prevc, ki letos ni navajen izgubljati, je bil zadovoljen s prikazanim na Japonskem.

"Konec vikenda v Saporu. Zadovoljen sem z obema tekmama, čeprav danes nisem prikazal dveh svojih najboljših skokov," je vodilni tekmovalec v svetovnem pokalu zapisal na svojem Facebook profilu.

Malce kasneje je dodal še fotografijo z nočnega pohoda po japonskem mestu, ki se ga je udeležil skupaj z nekaterimi reprezentančnimi kolegi. Glede na fotografijo bi lahko sklepali, da je bil najbolj prešerno razpoložen Anže Lanišek.

"Raziskovanje Sapora" in "Saporo nikoli ne spi," so pripisali skakalci, ki se v ponedeljek vračajo v domovino.

 

Weekend in Sapporo is over. I'm satisfied with both competitions, even though I did not show my best jumps today. #sloskiteam Photo:berkutshi.

Objavil/a Peter Prevc dne 30. januar 2016
 

Exploring Sapporo. #bigcitylife #sapporoneversleeps

Objavil/a Peter Prevc dne 31. januar 2016
Komentarjev 1
  • blueone 16:30 31.januar 2016.

    To fantje, vi ste naši junaki!