Šport
35 ogledov

Petkratne zmagovalke ne bo v Wimbledon

venus williams EPA
Američanka Venus Williams je zaradi poškodbe hrbta odpovedala udeležbo v Wimbledonu, kjer je v preteklosti slavila že petkrat.

Ameriška teniška igralka Venus Williams, petkratna zmagovalka turnirja za grand slam v Wimbledonu, je danes odpovedala nastop na tretjem največjem turnirju sezone. Vzrok za odpoved so predvsem zdravstvene težave, saj jo še vedno muči poškodba hrbta.

"Žal se letos ne bom mogla udeležiti Wimbledona. Razočarana sem, ker sem vedno rada nastopila na tem tekmovanju, a potrebujem več časa, da se pozdravim," je sporočila Williamsova, ki je zadnjo lovoriko v Londonu osvojila leta 2008 (skupno ima sedem zmag na turnirjih za grand slam), slabšo formo pa je nakazalo že hitro slovo na odprtem prvenstvu Francije v Parizu, ko je izpadla že v prvem krogu.

V Wimbledonu je bila najboljša v letih 2000, 2001, 2005, 2007 in 2008, letošnji nastop bi bil zadnjo že 17. zaporedni na igriščih All England Cluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.