Šport
18447 ogledov

Po dvoboju zavrela kri, poletelo je nekaj udarcev

tenis youtube
Dvoboj se ni končal ravno miroljubno.

Na teniškem challenger turnirju v francoskem Orleansu sta se pomerila domačin Corentin Moutet, sicer 64. igralec sveta, in Bolgar Adrian Andreev, ki je na računalniški lestvici ATP uvrščen na 247. mesto. Dvoboj je boljše začel Francoz, ki je prvi niz dobil z rezultatom 6:2, naslednja dva niza pa sta se končala šele po podaljšani igri, obakrat je bil uspešnejši 21-letni bolgarski teniški igralec in tako slavil po preobratu.

Izenačen dvoboj je očitno prispeval tudi k bojevitem razpoloženju obeh igralcev. Po zaključni točki sta se namreč srečala pri mreži, nato pa se je začelo prerivanje. Še večji incident in hujše posledice je preprečil glavni sodnik, ki je hitro reagiral in se postavil med oba srboriteža.

"Ne bom se opravičeval za svoje vedenje po koncu dvoboja. Kaj pa bi vi naredili, če bi vam nasprotnik dvakrat v obraz rekel: 'Je... se'? Dejal mi je tudi, da naj ga poiščem po koncu dvoboja. Deset minut sem ga iskal, nato pa sem odkril, da se skriva za šesterico varnostnikov," je o incidentu dejal Moutet.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice