Šport
4813 ogledov

Po porazu z žaljivkami nad kapetana slovenske reprezentance

vid kavtičnik Epa
Nekateri 'navijači' si na socialnih omrežjih veliko dovolijo.

Vid Kavtičnik je edini slovenski rokometaš, ki je sodeloval pri obeh največjih uspehih slovenske reprezentance. Leta 2004 je kot mladenič osvojil srebrno kolajno na evropskem prvenstvu, leta 2017 pa si je s soigralci okoli vratu nadel še bron na svetovnem prvenstvu. Pri tem si je na dvoboju za tretje mesto s Hrvaško huje poškodoval koleno.

Zaradi poškodbe je bil nato z igrišč odsoten precej časa, sezono pa je vseeno končal zelo uspešno, z Montpellierjem je postal evropski prvak. Kljub vsem naporom med letom, se je tudi tokrat odzval vpoklicu v izbrano vrsto, ki pa se ni uspela uvrstiti na naslednje svetovno prvenstvo. A poleg razočaranja zaradi neuspeha, ga verjetno zdaj boli tudi odnos nekaterih 'navijačev'. Eden najboljših slovenskih rokometašev vseh časov je namreč po zadnji tekmi moral prebirati žaljivke.

"Nič novega. Žalostno," je ob tem komentiral njegov nekdanji soigralec v reprezentanci Miha Žvižej.

 

Komentarjev 3
  • Majazmaja 12:45 14.junij 2018.

    Mogoče sem žleht, ampak tipu ob izgubi stave privoščim še hudo kazen skupaj z arestom, če ga seveda najdejo - saj v današnjem času to ne bi smel biti problem, ali pač?

  • Pepe007 11:31 14.junij 2018.

    Stave :). Dobro, da niso šli naprej, da taki zgubijo kaj denarja. Policija bi pa seveda morala tipa najti in sodišče narediti svojo nalogo.

  • gregor51 10:59 14.junij 2018.

    verjetno je to pisal smrad iz juge....aahhaah lepo je pušil dinarčke..aahahahah

Sorodne novice