Šport
24 ogledov

Pogba že v Madridu

Pogba Juventus Bologna Serie A Italija liga prvenstvo Reuters
Iz tabora Juventusa so sporočili, da bo Francoz Paul Pogba, ki naj bi se poleti preselil v PSG, lahko zaigral že na povratni polfinalni tekmi lige prvakov, ko bodo italijanski prvaki gostovali pri madridskem Realu.

Odlični mladi francoski vezni igralec si je pred dobrim mesecem dni poškodoval zadnjo stegensko mišico. "Pregledi so dobri, zato smo optimistični glede njegovega okrevanja in verjamem, da bomo nanj lahko računali že na povratni tekmi na stadionu Santiago Bernabeu," je po pregledu poškodovane stegenske mišice dejal trener Juventusa Massimiliano Allegri.

To je zagotovo dobra novica za pristaše Juventusa, ki bi lahko že na sobotni tekmi proti Sampdorii slavili svoj četrti zaporedni naslov prvaka Italije. Juventus potrebuje le še točko. "Dobro bi bilo, da bi si že zdaj zagotovili naslov državnega prvaka, saj bi se na ta način lahko popolnoma osredotočili na tekme v ligi prvakov," je dodal Allegri.

Dvaindvajsetletni Pogba se je poškodoval na povratni tekmi osmine finala lige prvakov, ko so Torinčani s 3:0 premagali Borussio iz Dortmunda in se uvrstili v četrtfinale. Stara dama bo prvo tekmo z Realom igrala v torek, 5. maja, povratna pa bo v sredo, 13. maja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.