Šport
74 ogledov

Policiji prijavili šele v ponedeljek

Ali bo Mike Posma še trener Jesenic, je še prezgodaj govoriti. (Foto: Fotosi) Žurnal24 main
Policija je prijavo sobotnega incidenta, ko je šesterica hokejistov Jesenic napadla svojega trenerja Mika Posmo, dobila v ponedeljek popoldne. Njihovo sporočilo za javnost ne razkriva nič novega.

"Dne 5. 4. 2010 okoli 17.00 je oškodovanec na PP Kranjska Gora prijavil, da ga je njemu znana oseba dne 3. 4. 2010 okoli 10.00 v Ratečah fizično napadla in ga pri tem telesno poškodovala. Policisti o dogodku zbirajo obvestila in preverjajo okoliščine, po zbranih vseh ugotovitvah pa bodo ustrezno ukrepali," v torek sporoča tiskovni predstavnik Policijske uprave Kranj, Andrej Zakrajšek. Policija obravnava sum lahke telesne poškodbe. Gospod Zakrajšek kaj več ni mogel povedati niti v izjavi za Žurnal24: "Prijavljen je bil fizični napad znane osebe na oškodovanca. Ker je bil prijavljen šele včeraj, pa zbiranje obvestil in preverjanje okoliščin še potekata. O ugotovitvah in ukrepih še ne moremo govoriti." Kaj pa o osumljencih? "To pa sploh ne."

 

Po neuradnih podatkih naj bi trener Mike Posma in hokejist Todd Elik mladega vratarja Acronija Jesenic Aleksandra Petrova prisilila, da ju je po zabavi (proslavljanje naslova državnega prvaka) odpeljal v Rateče. Kasneje naj bi imel alkoholizirani vratar prometno nesrečo. Šesterica njegovih soigralcev naj bi se odločila za maščevanje in je Mika Posmo brutalno pretepla. Po neuradnih podatkih naj bi bili to Gaber Glavič, Aleš Remar, Andrej Hebar, David Slivnik, Miha Rebolj in Anže Terlikar. Hebar in Glavič dogodka ne želita komentirati, prav tako športni direktor Zvone Šuvak. Razgovoril se je le predsednik Slavko Kanalec, ki pozna imena, a jih ne želi izdati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.