Šport
6014 ogledov

Prepričevali so ga, naj ne objavi šokantnega posnetka

Print Screen
Po spletu je zaokrožil nasilen posnetek aretacije nekdanjega profesionalnega športnika.

Desmond Marrow, nekdanji igralec ameriškega nogometa v ligi NFL, je objavil šokanten posnetek aretacije, do katere je prišlo v okrožju Henry County v zvezni državi Georgia.

Policisti so zaradi suma, da Marrow skriva pištolo, čeprav je v resnici šlo za telefon, uporabili prekomerno silo in 30-letniku prizadejali hude telesne in psihične poškodbe.

"Med aretacijo so mi razbili zobe, udarili po glavi in me davili, dokler nisem izgubil zavesti. Sodeloval sem s policisti in nisem se upiral. Bal sem se, da bom umrl. Prepričan sem bil, da umiram, saj mi je zmanjkovalo sape," je pojasnil Marrow, čigar objavo si je ogledalo že več kot 140.000 ljudi.

 "Vse to mi je pustilo hude psihične posledice, ki jih ne morem niti opisati. To ni poziv k sočutju, to je poziv za PRAVICO."

Policisti so v poročilu zapisali, da so posredovali po prijavi, da je neznani voznik vrgel kavo v vozilo nekdanjega nogometaša, ki mu je nato sledil na parkirišče nakupovalnega centra na obrobju Atlante. Po pričevanju očividcev naj bi Marrow grozil, da ga bo ustrelil.

Policisti pri njem niso našli strelnega orožja, vendar so ga kljub temu aretirali na podlagi groženj in nevarne vožnje. Kasneje so mu ponudili opustitev vseh obtožb v zameno, da ne objavi posnetka nasilne aretacije. "Želeli so me prepričati, naj prodam svojo dušo, da posnetek ne bi prišel v javnost!" je razkril nogometaš.

Policisti sicer trdijo, da jih je Marrow žalil in pljuval ter se upiral aretaciji, čeprav je nekdanji nogometaš, ki se je bal za svoje življenje, na posnetku vpil: "Ničesar ne počnem. Ne upiram se. Ničesar nisem naredil." Očividec, ki je grozljivo dogajanje posnel z mobilnim telefonom, je ob tem dejal: "To je neverjetno."

Policija je v uradnem odzivu sporočila, da je sprožila notranjo preiskavo. Eden od vpletenih policistov je že moral na prisilni dopust. Več informacij naj bi bilo znanih po koncu preiskave.

Komentarjev 4
  • mihatirs 19:09 28.april 2018.

    sej ni v sloveniji nič drgač...zato pa vsake tok kšn policaj dobi metek v glavo

Sorodne novice