Šport
81 ogledov

Posma "letel" iz hotela in Slovenije

Mike Posma (Foto: FOTOSI) Žurnal24 main
Neuradno. Trenerja hokejistov Jesenic Mika Posmo, ki naj bi ga v soboto preteplo šest hokejistov, so zaradi pijančevanja v torek zvečer vrgli iz kranjskogorskega hotela.

Trener državnih hokejskih prvakov z Jesenic Mike Posma je po sicer neuradno novem incidentu, vzrok je po naših informacijah spet pijančevanje, spakiral kovčke in odletel iz Slovenije, pa čeprav naj bi imel letalsko karto za let v ZDA rezervirano šele za 14. april.

Priče torkovega pijančevanja pravijo, da je Posma tudi po tem, ko naj bi ga v soboto pretepli hokejisti njegovega moštva, ki pa to zanikajo, nadaljeval s pivskimi pohodi. Vse skupaj se je končalo v torek, ko naj bi ga v močno opitem stanju vrgli iz hotela v Kranjski Gori. Ne ve se, ali se Posma še, če sploh kdaj, namerava vrniti v Slovenijo. Zato pa naj bi kanadski hokejist Todd Elik, ki naj bi bil prav tako znan po svojem pijanskem druženju s Posmo, takoj po sobotnem incidentu zapustil državo. Ob odhodu naj bi dejal, da se v Slovenijo ne bo nikoli več vrnil.

Na policijo smo naslovili tudi vprašanji, ali so že podali ovadbe zoper domnevne napadalce in kakšno materialno škodo naj bi ti povzročili na kraju dogodka. Andrej Zakrajšek iz PU Kranj nam odgovorov na vprašanji ni podal, dobili smo le naslednje pojasnilo: "Po prijavi oškodovanca na PP Kranjska Gora, da ga je njemu znana oseba dne 3. 4. 2010 okoli 10.00 v Ratečah fizično napadla in ga pri tem telesno poškodovala, policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preverjajo okoliščine. Glede na dodatno prejeto prijavo o nastali škodi na kraju dogodka preverjajo tudi slednje in bodo glede na ugotovitve ustrezno ukrepali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.