Šport
6688 ogledov

Poteza Španca, ki je osupnila športni svet

triatlon twitter
Navdušil s fair-play potezo.

V sodobnem svetu, kjer prednjačijo razne pogodbe in nagrade za uspehe, vsaka športna poeza vzbudi precejšnje zanimanje. Tako se je zgodilo tudi s fair-playjem, ki ga je na preizkušnji v Salamanci prikazal domači triatlonec. Špančeva poteza je postala hit na socialnih omrežjih.

Britanec James Teagle je namreč v zadnjem zavoju pred ciljem storil napako in stekel v napačno smer, s tem pa izgubil tretje mesto proti Diegu Méntrigi. Ta je še naredil nekaj korakov proti ciljni črti, nato pa se pred njo zaustavil in tekmecu prepustil uvrstitev na zmagovalni oder. "Ves čas je bil pred mano. Zaslužil si je to tretje mesto," je svojo odločitev pojasnil Méntriga.

jonathan brownlee, alistair brownlee Požrtvovalno Šport Bratska ljubezen krojila razplet tekme

Ta je ostal brez stopničk, ki pa bi mu verjetno prinesle manjšo prepoznavnost kot tokratna uvrstitev na četrto mesto. Najverjetneje se bo ob koncu leta znašel tudi v konkurenci za kakšno od nagrad za fair-play. 

Komentarjev 2
  • Avatar Anniskossa
    Anniskossa 00:37 22.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • banedih461 22:54 21.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com