Šport
6832 ogledov

Ugrabil triatlonko in jo poskušal utopiti v kadi

Nathalie Birli Reševalni pas/Twitter
Kot v slabem filmu.

Znano avstrijsko triatlonko Nathalie Birli je v torek ugrabil moški. Športnica je ob pol petih popoldne zapustila svojo hišo v Kumbergu in se s kolesom odpravila na trening. V njo je nato z vozilom trčil napadalec, jo pretepel, zvezal in odpeljal na svoj dom, kjer jo je poskušal utopiti v kadi.

"Sedemindvajsetletna triatlonska zvezdnica je v torek doživela neopisljivo mučenje. Tudi v scenarijih grozljivk ni takšnih zgodb. Kar je znana triatlonka doživela, je pravi horor. Voznik se je namerno zaletel vanjo, zvezal, tepel in ugrabil. Psihopat jo je želel utopiti," so uapisali pri avstrijskem portalu oe24.

Triatlonka je nekajkrat zmagala na tekmovanjih v Avstriji, pred kratkim pa je rodila. Po porodu se je začela počasi vračati v triatlonski vrh. Napadalec ji je zlomil roko in ji grozil z nožem, Birlijeva pa ga je naposled prepričala, da jo je izpustil Ugrabitelj jo je celo odpeljal domov.

kolo Grozljivo Šport Napadli triatlonca in mu z žago rezali nogo

"Silil me je, da pijem alkohol, grozil mi je, da me bo ubil, da me bo utopil v kadi," je policiji povedala šokirana Birlijeva. Policisti so napadalca nato našli, pri tem so uporabili navigacijski sistem na kolesu triatlonke.

"Napadalec je bil že znanec policije. Gre za psihično bolno osebo," so sporočili iz policije.

"Bilo je kot v slabem filmu. Zvezal mi je roke z izolirnim trakom in me vrgel na zadnji sedež. Nekaj časa sem bila v nezavesti. Ko sem se zavedala, sem bila gola in privezana na stol v stari hiši. Dejal je,da me bo jutri izpustil, če bom naredila, kar želi. Imela sem občutek, da me ne bo nihče našel," je podrobnosti razkrila Birlijeva, ki je ob udarcu vozila utrpela zlom roke, nato pa jo je napadalec udaril po glavi s kosom lesa.

"Prisilil me je, da sem stopila v kad mrzle vode, nato pa me je skušal utopiti," je še dejala. Njen mož je ta čas že poklical policijo, ki jo je začela iskati.

A sledil je neverjeten preobrat. Birlijeva je namreč pohvalile rože, ki jih je imel 33-letni napadalec v hiši. "Naenkrat je postal prijazen. Povedal mi je, da je vrtnar in spregovoril o svojem življenju. Njegov oče je umrl, mama je postala alkoličarka, njegovo dekle pa ga je prevaralo. Predlagala sem mu, da naj me izpusti, vse skupaj pa bi lahko predstavila le kot prometno nesrečo. Sprejel je predlog in prerezal trak, mi dovolil, da se oblečem in me nato odpeljal do vhodnih vrat mojega doma," je povedala triatlonka.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice