Šport
48 ogledov

Prepelič do konca sezone pri Olimpiji

Union Olimpija Mapooro Cantu Evroliga Prepelič Vergavini Tyus Cecchini Saša Despot
Košarkarski klub Union Olimpija je dosegel dogovor o sodelovanju s slovenskim reprezentančnim branilcem Klemnom Prepeličem.

Povratnik v zeleno-beli dres bo v Ljubljani ostal do konca sezone 2014/15, so sporočili iz ljubljanskega kluba. Turški Banvit, kjer je Klemen Prepelič doslej igral, je po sezoni z njim prekinil pogodbo, zato se je slovenski reprezentant konec oktobra odločil, da se vrne v Ljubljano. Prepelič je že uspešno registriran za nastopanje v ligi ABA in evropskem pokalu.

Za nastop v ekipi trenerja Aleša Pipana bo kandidiral že danes, ko v Stožice v okviru 6. kroga lige ABA prihaja Metalac Farmakom Valjevo. "Veseli me vrnitev v klub, ki mi je v preteklosti dal veliko. Izkušnja v tujini je bila dobra in poučna. Željan sem treniranja, igranja tekem in Union Olimpija je zagotovo najboljša odločitev. Večino fantov že poznam in lahko rečem, da so me odlično sprejeli. Upam, da bo sodelovanje lahko dolgoročno, a o tem bosta obe strani odločali po končani sezoni," je dejal Prepelič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.