Šport
26 ogledov

Pri Zlatorogu gruzijski reprezentant

zlatorog laško hemofarm ABA
Košarkarji Zlatoroga so dopolnili ekipo za novo sezono. V ponedeljek se je moštvu kot zadnji pridružil 27-letni občasni gruzijski reprezentant Mihail Berišvili.

Mihail Berišvili, ki meri v višino meri 203 cm, je z Zlatorogom sklenil enoletno pogodbo, so danes sporočili iz laškega kluba. Gruzijec se je sinoči že predstavil na prijateljski tekmi z Elektro iz Šoštanja, ki so jo Laščani dobili (97:72), polčas pa je z izidom 49:43 napovedoval tesnejši razplet.

Visoka pričakovanja

V pretekli sezoni je igral Berišvili pri Armiji iz Tbilisija, pred tem še v Olimpiji, preizkusil se je tudi v drugi španski ligi. Letos se je z izbrano vrsto že mudil v Sloveniji, in sicer na pripravah za kvalifikacije na Eurobasket 2015, v katerih je sodelovala Gruzija. Pričakovanja kluba glede njegovega igranja so visoka, a verjamejo, da jih bo košarkar, ki lahko igra tako na pozicijah tri kot štiri, tudi upravičil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.