Šport
63 ogledov

Prvi lopar Slovenije uspešno začel 'pokoronsko' obdobje

aljaž bedene Epa
Bedene uspešen v prvem krogu kvalifikacij Cincinnatija.

Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je z zmago začel kvalifikacije za turnir ATP v Cincinnatiju. V prvem krogu je po dveh nizih ter uri in 36 minutah igre s 6:4 in 7:5 premagal Američana Denisa Kudla.

Bedene, 65. igralec svetovne lestvice ATP, je izgubil tretjo igro prvega niza, potem pa dobil vse preostale igre za zmago v prvem nizu s 6:4. V drugem nizu je Slovenec znova izgubil eno igro na svoj servis, ko je 111. igralec sveta povedel s 4:3, potem pa Bedene znova ni oddal igre in je izkoristil že prvo žogico za zmago s 7:5.

novak đoković "To bi ponovil" Šport Đoković o kritikah: To je lov na čarovnice Roger Federer Video Šport Presenečenje: "Babica, Federer je na naši strehi!"

V drugem krogu kvalifikacij se bo 31-letni Bedene pomeril z zmagovalcem dvoboja med Avstrijcem Dennisom Novakom in Damirjem Džumhurjem iz Bosne in Hercegovine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice