Šport
2524 ogledov

Presenečenje: "Babica, Federer je na naši strehi!"

Lepa poteza švicarskega zvezdnika.

Carola in Vittoria sta italijanski deklici, ki sta v času pandemije koronavirusa objavili video, na njem sta igrali tenis na strehah dveh zgradb, žogico sta si podajali preko ulice. Posnetek je zaokrožil po socialnih omrežjih in vzbudil veliko pozornosti, opazil ga je tudi sloviti Roger Federer.

Ta se je s pomočjo svojega sponzorja zdaj odločil obiskati deklici. Ti sta menili, da imata opravka z intervjujem, ko se je za njunim hrbtom pojavil njun idol. "Moj najljubši igralec je Federer. Če bi ga spoznala, bi kar skočila nanj, ali pa ostala brez besed," je malce pred tem razlagala 13-letna Vittoria. 

"Babica, na naši terasi je Federer. Šampion!" sta presrečni deklici nato s terase obvestili svojce. Sledila je še partija s Švicarjem in nato večerja.

"Osebno je bil to zame poseben trenutek v karieri, da sem lahko presenetil navijačici, deklici kot sta Carola in Vittoria. Igral sem na izjemnih lokacijah po vsem svetu, vendar je ta izkušnja nekje med najboljšimi. Pokazali smo, da se lahko igra kjerkoli in se pri tem zabava. Zelo sem se zabaval," je povedal Federer.

A tu še ni bilo konec presenečenj. Švicar je deklici kasneje povabil še na poletni kamp, ki poteka pod okriljem Rafaela Nadala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice