Šport
1111 ogledov

Besni Kyrgios grobo razžalil in razvrednotil Hrvata

nick kyrgios Epa
Nadaljuje se obračunavanje avstralskega in hrvaškega tenisača na družbenih omrežjih.

Kontroverzni Nick Kyrgios vse od katastrofalnega razpleta teniškega Adria Toura, katerega so morali prekinti na drugi postojanki v Zadru, potem ko je bilo več tenisačev in članov spremljevalnih ekip pozitivnih na koronavirus, poziva, da morajo organizatorji odgovarjati za svoja dejanja.

K temu je pripomoglo tudi dejstvo, da Kyrgios prezira Novaka Đokovića, ki je dobrodelni turnir organiziral s pomočjo svoje družine.

nadal đoković New York Šport Đoković in Nadal očitno grozila v prazno

borna ćorić | Avtor: Epa Epa
Zdaj se je jezikavi Kyrgios, znan kot poredni deček belega športa, zapletel še v prepir s hrvaškim tenisačem Borno Ćorićem. Vse se je začelo, ko je Ćorić v nekem intervjuju Kyrgiosu očital, da je po bitki lahko biti general in da kritike s strani nekoga, ki ima toliko masla na glavi, nimajo teže. "Vseeno mi je, kaj govori. Če bi šlo za koga drugega, bi razumel, toda Kyrgios?" je dejal Hrvat.

Avstralca je to zelo zmotilo. "Pa ti ne bi smelo biti vseeno! Ali imaš kamenje v glavi? Lahko zagovarjaš svoje kolege, toda jaz želim, da prevzamejo odgovornost. So samo teniški igralci in zato niso nič posebnega. Kot sem si mislil, Ćorićev inteligenčni nivo je 0," je zapisal Avstralec. 

"Samo skrbim za to, da se ne bi zaradi vas bedakov še več igralcev počutilo tako kot Grigor Dimitrov. Si prebral, kako se je počutil po tem, ko je bil njegov test že negativen? Ali tvoji možgani tega niso sposobni procesirati?" je dodal Kyrgios.

Grigor Dimitrov Še ni zdrav Šport Tako je zdravstvene težave opisal tenisač z 'Đokovićevega' turnirja

Ćorić se je na provokacijo odzval. "Resno? Ti pridigaš o obnašanju? Ti je dolgčas ali si samo preveč popil?" je zabrusil Avstralcu, ki mu je odgovoril: "Že spet. Šališ se o globalni pandemiji. To je odraz tvoje zrelosti, prvak. Lepo te bo spet srečati, bomo videli, če so ti možgani v velikosti arašida že kaj zrasli."

"Sicer pa ja, dolgčas mi je gledati tvoj dolgočasen tenis in brezvezno osebnost, ki ničesar ne doprineseta temu športu," je Hrvatu še sporočil 25-letnik.

troicki đoković Izpoved Šport Dvakrat okuženi zvezdnik opisal različna poteka iste bolezni
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.