Šport
1644 ogledov

Tako je zdravstvene težave opisal tenisač z 'Đokovićevega' turnirja

Grigor Dimitrov Instagram
Teniški zvezdnik opisal svoje zdravstveno stanje.

Grigor Dimitrov, ki je zaradi koronavirusa kot prvi zapustil kasneje opuščeni Adria Tour, še vedno čuti posledice zaradi okužbe s koronavirusom. Na turnirjih v Beogradu in Zadru se je sicer okužilo še nekaj teniških asov, med njimi tudi prvi igralec sveta Novak Đoković, ki je bil s svojo družino sicer organizator serije.

Slednji je bolezen preživel brez simptomov, slabše pa jo je odnesel Dimitov. "Imel sem težave z dihanjem, nisem se počutil dobro. Bil sem utrujen, izgubil sem vonj in okus. Imel sem vse simptome, ki si jih lahko zamislite. Vse skupaj ni bilo niti malo zabavno," je Dejal Dimitrov, ki je sicer že nastopil na enem izmed turnirjev v Franciji.

"Nisem pripravljen za dvoboje na najvišji ravni, saj še vedno okrevam. Težko sem prenašal vse skupaj. Doma sem bil mesec dni, več kot 5000 ur sem preživel sam. Bilo je veliko psihičnih bojev, mnogo reči mi je šlo skozi glavo. In zdaj ne vem, kako bo minil dan. Včasih se počutim odlično, naslednji dan v celoti prespim. Ta zadeva je zelo resna, potrebno je sprejeti vse varnostne ukrepe," je še izjavil 19. igralec sveta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice