Šport
1273 ogledov

Pozitiven še en Đokovićev tekmec, enako tudi noseča žena

Viktor Troicki Profimedia
Med okuženimi se je znašel še en teniški igralec.

Po Bolgaru Grigoru Dimitrovu in Hrvatu Borni Ćoriću je bil po seriji ekshibicijskih turnirjev Adria Tour, ki ga organizira srbski teniški zvezdnik in prvi igralec na lestvici ATP Novak Đoković, pozitiven tudi njegov rojak Viktor Troicki, je zapisala srbska tiskovna agencija Tanjug. Novico je kasneje za Telegraf potrdil tudi okuženi teniški igralec.

"Res je, da sva s soprogo pozitivna. Ona je bila testirana v petek, hčerka in jaz pa v nedeljo, ko smo izvedeli, da je bil ženin test pozitiven. Hči je negativna, jaz in soproga pa pozitivna," je za Telegraf izjavil Troicki. Njegova žena je sicer trenutno noseča.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤰🏻

A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on

Troicki je nastopil na prvem turnirju v Beogradu, kjer se je pomeril tudi z Novakom, nato pa pred selitvijo v Zadar pod pretvezo poškodbe končal svoje nastope. Poleg vseh treh omenjenih igralcev sta bila pozitivna še kondicijski trener Dimitrova Kristijan Groh ter Marko Paniki, sicer Đokovićev strokovnjak za telesno pripravo.

V Zadru so sicer opravili 22 testov, 19 jih je bilo negativnih. Đoković je zavrnil testiranje in odpotoval v domovino, kjer pa je nato opravil test. Rezultat naj bi bil znan danes okoli šeste ure popoldne.

Nadaljnja turnirja v Banja Luki in Sarajevu sta pod velikim vprašajem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice