Šport
4235 ogledov

Razkrit izgovor, s katerim se je okuženi Dimitrov izognil testiranju

zverev dimitrov đoković Epa
Tudi Hrvaška teniška zveza (HTS) je za koronavirusni škandal v zvezi z Adria Tourom okrivila Grigorja Dimitrova.

Hrvaška teniška zveza (HTS) je odgovorila na očitke, da je kot soorganizatorka turnirja Adria Open pripomogla k vse bolj zaskrbljujoči zdravstveni sliki v državi.

srđan đoković Grešni kozel Šport Đokovićev oče s prstom pokazal na krivca in priznal: "Novak ni dobro"

"Ko smo pristali na Novako idejo za organizacijo turnirja, je bila epidemiološka slika na Hrvaškem precej boljša kot danes. Upoštevali smo vsa navodila, prav iz tega razloga Zadar danes ni središče epidemije. Žal mi je za vse, ki so se okužili. Obiskovalce smo stalno opozarjali, naj pazijo nase in na druge," je povedala predsednica zveze Nikolina Babić in izrazila obžalovanje, da se je lepa zamisel prvega igralca sveta sprevrgla v pravo malo katastrofo.

Dodala je še, da je tudi sama trenutno v samoizolaciji, čeprav nima simptomov bolezni in ni bila v neposrednem stiku z okuženimi.

Pozornost je nato preusmetila na 'pacienta 0' Grigorja Dimitrova in razkrila, kako se je tenisač izognil testiranju.

Velika napaka Šport Šokantno razkritje o 'pacientu 0', to spremeni vse

"Na žalost se nam je zgodil Dimitrov. Trdil je, da ima sončarico, drugače bi ga testirali in izolirali od drugih. Časa ni bilo veliko, pa tudi denarja ne, da bi angažirali več ljudi. Morda smo naredili nekaj napak, a ideja je bila dobra. V Zadru smo imeli igralce, za katere bi moral sicer odšteti tudi do deset milijonov evrov, da bi prišli igrat k nam. Takšne priložnosti bržkone ne bomo več imeli" je pojasnila Babićeva.

novak jelena đoković Biološka bomba Šport To je najmlajša žrtev druženja z Đokovićem
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.