Šport
39 ogledov

Rakovec v dar prejel metlo

rakovec, metla, hzs Žurnal24 main
Predsednika Hokejske zveze Slovenije (HZS) Matjaža Rakovca, sicer predsednika uprave Zavarovalnice Triglav, so v ponedeljek med poslovnim kosilom v restavraciji zmotili hokejski navijači, ki so pretekli teden na hokejskih forumih zbirali denar za nakup metle, ki bo temeljito počistila HZS. Razlog: nedavno glasovanje o zaupnici predsedniku HZS Matjažu Rakovcu.

"Spoštovani predsednik hokejske zveze. V imenu skupine slovenskih hokejskih navdušencev vam izrekam podporo za dobro delo v hokeju in vam predajam simbolično pomoč pri dokončnem očiščenju hokejske zveze. Navijači smo z vami in vam tale pripomoček predajamo v upanju, da boste temeljito prečistili vse kotičke naše krovne hokejske organizacije. In da bo HZS končno delovala v dobro hokeja, ne pa zgolj v dobro nekaterih posameznikov. Zdaj ste pravi predsednik, saj ste premagali močne sile opozicij; čeprav za dva glasova, ste zdaj zmagali brez vsakršnih lobiranj in navijači vam dajemo 16. glas pri glasovanju o zaupnici," so dejali navijači.

Nato mu je predstavnik navijačev predal metlo, na kateri so bili podpisani navijači, ki se zaradi službene obveznosti niso mogli udeležiti predaje darila. Predsednik HZS se jim je zahvalil za izkazano zaupanje in jim obljubil, da bo tudi v prihodnje deloval transparentno in v dobro hokeja.

Komentarjev 1
  • Andro 16:12 28.junij 2011.

    zanimivo, da ste tagali Matjaža Bergerja v ta članek. a je on režiser celotne zgodbe z navijači ali kako ste to mislili??? :-) kdorkoli si je zmislil, mu samo čestitam. navijači, o vas imam pa od zdaj naprej zelo ...prikaži več dobro mnenje. ste pokazal, da vas je nekaj v hlačah!